A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Футбольні баталії

Дата: 20.06.2017 12:03
Кількість переглядів: 693

Кубок «Голландської аграрної компанії» з міні-футболу розіграли у Березівській об’єднаній громаді.

Учасниками змагань стали команди школярів 2004 року народження та молодших із навчальних закладів Берези, Слоута, Шевченкового, Обложок, Первомайського та сусідніх Баничів і Есмані. Під час урочистого відкриття начальник відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Ірина Перерва і представник ТОВ «Голландська аграрна компанія» Сергій Шум, вітаючи спортсменів, подякували за те, що вони знайшли час взяти участь у турнірі, та побажали всім міцного здоров’я, позитивних вражень здійснення мрій, і, звісно, перемоги. Головний суддя змагань Ліана Мирошниченко ознайомила присутніх із регламентом та порядком проведення матчів і боротьба стартувала.

Всі збірні запам’яталися цікавою напруженою грою. Змагатися за третю сходинку на поле вийшли команди Березівського та Баницького НВК. За основним часом спортсмени зіграли в нічию, а два пробитих пенальті принесли перемогу, а відповідно і бронзу турніру, юним футболістам із Берези.

Інтригуючим видався фінал змагань. В напруженій боротьбі зійшлися команди Слоутського НВК та Есманської ЗОШ. За приблизно рівної гри обидві збірні продемонстрували відмінну майстерність, фізичну підготовку та волю до перемоги. У підсумку кубок переможця відправився до школи с. Есмань. Слоутчани ж стали срібними призерами турніру.

Під час урочистої церемонії нагородження переможцям та призерам вручили кубок, медалі та грамоти від ТОВ «Голландська аграрна компанія». Також спонсори-аграрії подарували по футбольному м`ячу командам навчальних закладів Березівської ОТГ. Організатори турніру побажали юним футболістам і надалі брати участь у подібних змаганнях і розвиватися в улюбленому виді спорту.

Відділ освіти, молоді та спорту висловлює щиру подяку ТОВ «Голландська аграрна компанія» і Березівському НВК за допомогу в організації та проведенні спортивного свята.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь