A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Привітали всіх

Дата: 05.06.2017 10:15
Кількість переглядів: 717

Дитячі будинки сімейного типу і прийомні сім’ї Березівської громади отримали подарунки до Міжнародного дня захисту дітей.

До унікальних, дружних родин Петра та Олени Ковтун, В’ячеслава та Надії Мешкових, Івана та Тетяни Усачових і Івана та Тетяни Понирко, що проживають Іващенкові, завітали заступник сільського голови Анатолій Тимощенко й начальник відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільради Ірина Перерва.

Ці сім’ї особливі, адже маючи власних дітей, вони зважилися взяти на себе обов’язок в любові та злагоді виховати малюків із дитячих притулків. Найдовше, з листопада 2006 року, діє ДБСТ родини Мешкових, трохи пізніше приклад з них взяли сусіди Ковтун. Відносно недавно організували прийомні сім’ї Усачові та Понирко. Нині на ці чотири родини у селі – двадцять чотири дитини.

З нагоди свята цим сім’ям представники сільської ради подарували по дитячому велосипеду. Посадовці подякували батькам за тепло і піклування, що вони віддають дітям, та побажали їм, передусім, здоров’я, а малечі гарних канікул.

Не забули й про дітей, над якими встановлено опіку чи піклування. Таких у Березівській громаді налічується дев’ятеро. Їх до свята порадували рюкзаками, шкільними портфелями та цукерками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь